εγκαταστήστε την εφαρμογή giatrosofia.com στο android κινητό σας
Αρχική > αιθέρια έλαια > Δεντρολίβανο (Rosemary)

Πληροφορίες για το αιθέριο έλαιο Δεντρολίβανο (Rosemary)

Περιγραφή

Το αιθέριο έλαιο του δεντρολίβανου διεγείρει τη μνήμη, τονώνει το νευρικό σύστημα, βοηθά στην ανακούφιση απο τους πονοκεφάλους και τις ημικρανίες, είναι εξαιρετικό για την τριχόπτωση και διάφορα προβλήματα του τριχωτού της κεφαλής. Χρησιμοποιείται για τη δυσπεψία, την κολίτιδα, τη γαστρεντερίτιδα τον τυμπανισμό, τα μυικά προβλήματα (όπως δυσκαμψία και μυικούς πόνους) το βήχα και τη γρίπη.


Για περισσότερες πληροφορίες για το βότανο Δεντρολίβανο δείτε εδώ

Μοιράσου το

Τρόποι χρήσης

Κεραμική συσκευή: Ρίξτε λίγες σταγόνες αιθέριου έλαιου δεντρολίβανου στην κεραμική σας συσκευή για την τόνωση του νευρικού συστήματος και της μνήμης, τον πονοκέφαλο και τις ημικρανίες.

Μπάνιο:  Ρίξτε λίγες σταγόνες στο σφουγγάρι του μπάνιου σας ή στη μπανιέρα για μυικά προβλήματα, για το κρυολόγημα και τη γρίπη, για τους πονοκεφάλους και τις ημικρανίες.

Επάλειψη: Χρησιμοποιείστε το αδιάλυτο, για προβλήματα του τριχωτού της κεφαλής. Κάντε επαλείψεις μετά το λούσιμο στην πάσχουσα περιοχή. Επίσης χρησιμοποιείστε το για τη δυσπεψία

 

 Προφυλάξεις! Να μη χρησιμοποιείται απο άτομα με υψηλή πίεση, επιληψία και απο τις εγκυμονούσες.

Που μπορώ να το βρώ

 
[!] Το giatrosofia.com παρέχει πληροφορίες για βότανα, αιθέρια έλαια, γιατροσόφια και συμβουλές χρήσεις, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά τη γνώμη ενός ειδικού. Το giatrosofia.com δε φέρει καμία ευθύνη από τυχόν επιπλοκές που μπορεί να προξενηθούν απο χρήση των βοτάνων. Παρακαλούμε, να συμβουλεύεστε πάντα κάποιον εδικό.