εγκαταστήστε την εφαρμογή giatrosofia.com στο android κινητό σας
Αρχική > αιθέρια έλαια > Ευκάλυπτος (Eucalyptus)

Πληροφορίες για το αιθέριο έλαιο Ευκάλυπτος (Eucalyptus)

Περιγραφή

Το αιθέριο έλαιο του ευκάλυπτου βοηθάει στην αυτοσυγκέντρωση και διεγείρει το πνεύμα. Χρησιμοποιείται ευρέως για τα αναπνευστικά προβλήματα, είναι αποτελεσματικό για την αντιμετώπιση των κρυολογημάτων και των πονοκεφάλων και έχει επίσης αντισηπτική, αντιρρευματική και διεγερτική δράση.


Για περισσότερες πληροφορίες για το βότανο Ευκάλυπτος δείτε εδώ

Μοιράσου το

Τρόποι χρήσης

Κεραμική συσκευή: Ρίξτε μερικές σταγόνες αιθέριο έλαιο ευκάλυπτου για την αντιμετώπιση του εκ χόρτου πυρετού (ανοιξιάτικη αλλεργία), των αναπνευστικών προβλημάτων, της γρίπης, των πονοκεφάλων και για την ενίσχυση της αυτοσυγκέντρωσης. 

Μπάνιο: Ρίξτε μερικές σταγόνες αιθέριο έλαιο ευκάλυπτου στη μπανιέρα σας ή στο σφουγγάρι του μπάνιου για την αντιμετώπιση του άσθματος, τη βρογχίτιδα, το κρυολόγημα, τους πονοκεφάλους, τα αρθριτικά, την καταρροή και για την χαλάρωση των πονεμένων μυών.

Για τον πονόλαιμο ρίξτε μία σταγόνα σε ένα ποτήρι νερό και κάντε γαργάρες.Προφυλάξεις! Να μη χρησιμοποιείται απο άτομα με υψηλή πίεση ή επιληψία.

Που μπορώ να το βρώ

 
[!] Το giatrosofia.com παρέχει πληροφορίες για βότανα, αιθέρια έλαια, γιατροσόφια και συμβουλές χρήσεις, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά τη γνώμη ενός ειδικού. Το giatrosofia.com δε φέρει καμία ευθύνη από τυχόν επιπλοκές που μπορεί να προξενηθούν απο χρήση των βοτάνων. Παρακαλούμε, να συμβουλεύεστε πάντα κάποιον εδικό.