εγκαταστήστε την εφαρμογή giatrosofia.com στο android κινητό σας
Αρχική > αιθέρια έλαια > Κέδρος (Cedar)

Πληροφορίες για το αιθέριο έλαιο Κέδρος (Cedar)

Περιγραφή

Το αιθέριο έλαιο του κέδρου θεωρείται βάλσαμο γιατί εκτός από την ιδιότητά του να διεγείρει το πνεύμα, βοηθάει το αναπνευστικό σύστημα να καθαρίσει, δρα ενάντια της λιπαρότητας του δέρματος και της πυτιρίδας. Είναι αντισηπτικό, στυπτικό, αποχρεμπτικό και ηρεμηστικό. Δεν είναι τυχαίο που χρησιμοποιείται ευρέως σε καλλυντικά προσώπου και σε σαμπουάν.


Μοιράσου το

Τρόποι χρήσης

Κεραμική συσκευή: Ρίξτε μερικές σταγόνες αιθέριου ελαίου Κέδρου στην κεραμική συσκευή σας για χαλάρωση μετά από μια έντονη μέρα, για τη βρογχίτιδα και για να έχετε ένα φυσικό εντομοαπωθητικό.

Μπάνιο: Λίγες σταγόνες αραιωμένου εθαίριου ελαίου στο μπάνιο ή στο σφουγγάρι σας, θα βοηθήσει τα αναπνευστικά προβλήματα, το λιπαρό δέρμα, την πυτιρίδα και τον πόνο στις αρθρώσεις.Προφυλάξεις! Η εκτεταμένη χρήση του θα πρέπει να αποφεύγεται στην εγκυμοσύνη λόγω της τοξικότητάς του.

Που μπορώ να το βρώ

 
[!] Το giatrosofia.com παρέχει πληροφορίες για βότανα, αιθέρια έλαια, γιατροσόφια και συμβουλές χρήσεις, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά τη γνώμη ενός ειδικού. Το giatrosofia.com δε φέρει καμία ευθύνη από τυχόν επιπλοκές που μπορεί να προξενηθούν απο χρήση των βοτάνων. Παρακαλούμε, να συμβουλεύεστε πάντα κάποιον εδικό.