εγκαταστήστε την εφαρμογή giatrosofia.com στο android κινητό σας
Αρχική > αιθέρια έλαια > Λεβάντα (Lavender)

Πληροφορίες για το αιθέριο έλαιο Λεβάντα (Lavender)

Περιγραφή

Το αιθέριο έλαιο της λεβάντας, της γνωστής σε όλους μας για το άρωμά της, έχει πληθώρα θεραπευτικών ιδιοτήτων. Χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση του άγχους και του στρές και βοηθάει στη ψυχική ηρεμία. Οι αντισηπτικές του ιδιότητες βοηθούν στη γρίπη και στο κρυολόγημα. Χρήσιμο επίσης και στα δερματολογικά προβλήματα όπως πληγές και ψώρα. Εξαιρετικό για τις ημικρανίες.


Για περισσότερες πληροφορίες για το βότανο Λεβάντα δείτε εδώ

Μοιράσου το

Τρόποι χρήσης

Κεραμική συσκευή: Ρίξτε λίγες σταγόνες αιθέριου ελαίου λεβάντας στην κεραμική σας συσκευή για την καταπολέμηση της κατάθλιψης, του άγχους, των φοβίων, του στρές, της νευρικής έντασης και της αϋπνίας.

Μπάνιο: Ρίχνοντας λίγες σταγόνες στο σφουγγάρι σας ή στην μπανιέρα, εκτός του ότι μπορεί να προσφέρει ένα απολαυστικότατο μπάνιο, βοηθάει στην καταπολέμηση της κατάθλιψης, του άγχους, των φοβίων, του στρές, της νευρικής έντασης, της αϋπνίας και των πονοκεφάλων.

Λοσιόν: Εξαιρετικό για τη γρήγορη επούλωση των δερματικών προβλημάτων και ιδιαίτερα των εγκαυμάτων. Βοηθάει και την αποφυγή των ουλών. 

Επάλειψη: Χρησιμοποιείστε το αδιάλυτο για προβλήματα ακμής, για τσιμπήματα εντόμων και για τις ψείρες. Για τους πονοκεφάλους επαλείψτε λίγες σταγόνες στους κροτάφους σας.

 

Που μπορώ να το βρώ

 
[!] Το giatrosofia.com παρέχει πληροφορίες για βότανα, αιθέρια έλαια, γιατροσόφια και συμβουλές χρήσεις, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά τη γνώμη ενός ειδικού. Το giatrosofia.com δε φέρει καμία ευθύνη από τυχόν επιπλοκές που μπορεί να προξενηθούν απο χρήση των βοτάνων. Παρακαλούμε, να συμβουλεύεστε πάντα κάποιον εδικό.