εγκαταστήστε την εφαρμογή giatrosofia.com στο android κινητό σας
Αρχική > αιθέρια έλαια > Λεμόνι (Lemon)

Πληροφορίες για το αιθέριο έλαιο Λεμόνι (Lemon)

Περιγραφή

Το εθαίριο έλαιο του λεμονιού, εκτός από το δροσερό και αναζωογονητικό άρωμά του, είναι αντιβακτηριδιακό, αντισηπτικό, αντιρρευματικό και καταπραΰνει τους πονοκεφάλους. Χρησιμοποιείται επίσης κατά της ακμής και της λιπαρότητας του δέρματος και των μαλλιών, καθώς και για την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος. Τέλος το εθαίριο έλαιο του λεμονιού βοηθά στην καταπολέμηση των μολύνσεων.


Μοιράσου το

Τρόποι χρήσης

Κεραμική συσκευή: Ρίξτε λίγες σταγόνες στην κεραμική σας συσκευή και θα δράσει κατά του κρυολογήματος, της αφωνίας, της κόπωσης και του πονοκεφάλου.

Μπάνιο: Μερικές σταγόνες στο μπάνιο σας ή αραιωμένες στο σφουγγάρι σας, θα σας τονώσουν και θα διώξουν τα νεκρά κύτταρα.

Μαγειρική: 3 σταγόνες στη ζύμη του κέικ σας θα του δώσει ένα πολύ ευχάριστο άρωμα.

Σπίτι: Καθαρίστε το σπίτι σας με αραιωμένο εθαίριο έλαιο λεμονιού για φυσική απολύμανση.Προφυλάξεις! Αποφεύγεται η χρήση του σε δέρμα που θα εκτεθεί άμεσα σε ηλιακό φως.

Που μπορώ να το βρώ

 
[!] Το giatrosofia.com παρέχει πληροφορίες για βότανα, αιθέρια έλαια, γιατροσόφια και συμβουλές χρήσεις, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά τη γνώμη ενός ειδικού. Το giatrosofia.com δε φέρει καμία ευθύνη από τυχόν επιπλοκές που μπορεί να προξενηθούν απο χρήση των βοτάνων. Παρακαλούμε, να συμβουλεύεστε πάντα κάποιον εδικό.