εγκαταστήστε την εφαρμογή giatrosofia.com στο android κινητό σας
Αρχική > αιθέρια έλαια > Υλάνγκ-Υλάνγκ (Ylang-ylang)

Πληροφορίες για το αιθέριο έλαιο Υλάνγκ-Υλάνγκ (Ylang-ylang)

Περιγραφή

Το υλάνγκ-υλάνγκ είναι το απόσταγμα των ανθέων του φυτού Cananga odorata και είναι γνωστό και ως "λουλούδι των λουλουδιών". Είναι εξαιρετικό αιθέριο έλαιο και έχει γίνει γνωστό κυρίως για την αφροδισιακή του δράση.  Επίσης χρησιμοποιείται σε διάφορες φόρμουλες παρασκευής προϊόντων για την περιποίηση του τριχωτού της κεφαλής, καθώς και για να χαλαρώνει το πνεύμα και το νευρικό σύστημα.


Μοιράσου το

Τρόποι χρήσης

Κεραμική συσκευή: Για να δημιουργήσετε μια αισθησιακή και ερωτική ατμόσφαιρα, ρίξτε λίγες σταγόνες Υλάνγκ-Υλάνγκ στην κεραμική σας συσκευή.

Μπάνιο: Για την αντιμετώπιση της νευρικής έντασης και της κατάθλιψης χρησιμοποιήστε το αιθέριο έλαιο ρίχνοντας λίγες σταγόνες στο σφουγγάρι σας ή στη μπανιέρα.

Που μπορώ να το βρώ

 
[!] Το giatrosofia.com παρέχει πληροφορίες για βότανα, αιθέρια έλαια, γιατροσόφια και συμβουλές χρήσεις, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά τη γνώμη ενός ειδικού. Το giatrosofia.com δε φέρει καμία ευθύνη από τυχόν επιπλοκές που μπορεί να προξενηθούν απο χρήση των βοτάνων. Παρακαλούμε, να συμβουλεύεστε πάντα κάποιον εδικό.